• " Thuis " gevoel

  • Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • Kwaliteit & veiligheid

  • Betaalbaar

  • Geborgen huiselijke sfeer

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*

Kinderdagopvang

Op ons kinderdagverblijf kunnen kinderen van 0 tot en met 4 jaar terecht. Wij werken met verticale groepen. De grootte van een groep is maximaal 12 kinderen per dag. Zo garanderen wij kleinschaligheid wat voor uw kind prettig aanvoelt. Het kinderdagverblijf is het hele jaar open (met uitzondering van officiële feestdagen).

 

Een doorsnee dag op ons dagverblijf:

07.30 - 09.00 uur: De kinderen worden gebracht en kunnen vrij spelen. 

09.15 - 10.00 uur: Nadat het 'smakelijk eten' lied is gezongen beginnen we de dag met z'n allen aan tafel met fruit en drinken. Als iedereen klaar is met eten zingen we nog wat liedjes of we doen een activiteit aan tafel. Kinderen die moe zijn kunnen hierna naar bed, anderen kunnen spelen. 

10.00 - 11.00 uur: We doen een gezamenlijke activiteit, zoals verven, kleuren, plakken enz. Bij mooi weer kan er buiten een activiteit gedaan worden. Meedoen is niet verplicht, we proberen de kinderen uiteraard wel te stimuleren. Als de activiteit klaar is, is er even tijd om vrij te spelen. 10 minuten voor etenstijd gaan we samen met de kinderen opruimen.  

11:00 - 11.30 uur: De baby's krijgen hun flesvoeding.   
             
12.00 uur: Tijd voor de broodmaaltijd. Nadat de handen gewassen zijn, gaan we met z'n allen aan tafel. We proberen met z'n allen aan tafel te blijven tot iedereen klaar is. Kinderen die te moe zijn, kunnen wel vast naar bed.  Alle kinderen waarbij het nodig is, worden verschoond. Kinderen die een middagdutje doen gaan naar bed. De anderen gaan even rusten.  

12:00 -13:00 uur: Brengen en ophalen.

13.00 - 14.30 uur: Tijd voor rust.

14.30 -15:30 uur: De kinderen worden langzamerhand weer wakker en komen uit bed. Zij worden weer omgekleed, verschoond en gaan even spelen. 

15.30 - 16.00 uur: Eten en drinken. Meestal krijgen ze diksap of limonade maar er wordt ook regelmatig afgewisseld met appelsap, yoghurt of roosvicee. Uiteraard mogen de kinderen zelf ook hun keuze laten horen. Omdat het voor de meeste kinderen nog een lange middag is, krijgen ze een voedzaam tussendoortje, bijvoorbeeld crackers met beleg, soepstengel, stukje kaas of een stukje fruit. 

16.00 - 17.00 uur: Middagprogramma met een gerichte activiteit voor iedereen die mee wil doen. 

17.00 - 18.00 uur: Wie het nodig heeft krijgt nog een schone luier.  Ook wordt de groepsruimte alvast wat opgeruimd. Hierna kunnen de kinderen vrij spelen of even rusten totdat hun ouders ze komen halen. 

18.00 uur: Alle kinderen dienen voor 18.00 uur opgehaald te zijn. Uiteraard is er gelegenheid om bij het halen en brengen even met de medewerkers te praten over eventuele bijzonderheden over het kind.