• Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • " Thuis " gevoel

  • Betaalbaar

  • Kwaliteit & veiligheid

  • Geborgen huiselijke sfeer

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
11 february 2014

Wij hanteren de algemene voorwaarden van de branchevereniging MO Groep (Maatschappelijke Ontwikkeling voor Iedereen). Algemene voorwaarden kunnen oneigenlijke concurrentie deels voorkomen en bieden de 
ondernemer de mogelijkheid zich te profileren met prijs, kwaliteit en soort van dienstverlening. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van algemene voorwaarden is dat kinderopvang in Nederland algemeen toegankelijk is en dat goede voorwaarden een kwalitatief verantwoorde kinderopvang kunnen borgen. Dat is in het belang van alle betrokken partijen: de ouders, de kinderen en de ondernemers. Centraal bij dit alles staat dat het bij kinderopvang gaat om de kwetsbare groep van jonge kinderen. 

Binnen Bloemetje Kinderopvang hanteren wij de Algemene voorwaarden van de MO Groep (Maatschappelijke Ontwikkeling voor Iedereen). 

Bij inschrijving van een kind ontvangen ouders een welkomstmap met belangrijke informatie waaronder de algemene voorwaarden. Indien u deze voor inschrijving wenst in te zien, dan kan dat uiteraard. Neemt u gerust contact met ons op. 

 

 

Terug naar overzicht

Meer