• Betaalbaar

  • " Thuis " gevoel

  • Kwaliteit & veiligheid

  • Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • Geborgen huiselijke sfeer

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
2 june 2014

In 2014 bestaan wij alweer 10 jaar. En dat wordt uitbundig gevierd. We hebben de hele maand juni uitgeroepen tot feestmaand. We organiseren diverse activiteiten met de kinderen. Het startsein voor deze feestelijke periode hebben we op vrijdag 6 juni gegeven tijdens een groots feest voor alle kinderen ouders, broertjes/zusjes en relaties. Burgemeester Andries Heidema was daarbij om de onthulling te verrichten van een kunstwerk dat door de kinderen van Bloemetje geschonken wordt aan de ouderen van verzorgingshuis PW Janssen.

Klik hier voor een uitgebreid foto album van dit spetterend feest.

Een werkgroep van directie, medewerkers en oudercommissieleden zijn achter de schermen  bezig geweest met voorbereidingen van allerlei activiteiten voor de komende periode, zoals een uitstapje naar een boerderij waarbij de kinderen koeien kunnen knuffelen. Voor de activiteiten en het feest zijn twee thema’s als uitgangspunt genomen: groene kinderopvang en interactie jong en oud.

“Met het thema groene kinderopvang willen wij bij kinderen de liefde voor natuur en milieu stimuleren. Zo hebben wij het afgelopen jaar een moestuintje aangelegd en willen we de komende tijd zoveel mogelijk de natuur in. In het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen willen we graag iets doen met bewoners in de wijk Colmschate, waar het grootste deel van onze doelgroep vandaan komt. Daarvoor hebben we de samenwerking opgezocht met verzorgingshuis PW Janssen. Zij waren meteen dol enthousiast over dit idee. Ouderen vinden het altijd erg leuk als er kinderen op bezoek komen en andersom vermaken kinderen zich enorm met ‘opa’s en oma’s’, aldus mevrouw Seycan Unveren, eigenaar en directeur van Bloemetje.  

De kinderen hebben in het geheim gewerkt aan een kunstwerk dat geschonken is aan PW Janssen om de activiteitenruimte mee op te fleuren. Tijdens het feest op 6 juni is het kunstwerk met de toepasselijke naam ‘Het Levenspad’, onthuld door burgemeester Heidema, de locatiemanager en een bewoner van PW Janssen en mevrouw Unveren. In de komende periode zullen de kinderen geregeld bij de ouderen op bezoek gaan.

Het drukbezochte feest bestond verder uit live muziek, verzorgd door de Deventer interculturele band One World Jam, een workshop muziek maken, theateroptredens van Het Theaterschip, steltenlopers, een springkussen, Oud Hollandse spellen en een minibraderie met allerlei kind gerelateerde producten.

‘We kijken terug op een geweldig mooie feestdag en een mooie 10 jaar die we nu achter de rug hebben. Daarin zijn we gegroeid. Niet alleen in het aantal locaties maar ook in ons aanbod. Er zijn een aantal factoren die een rol spelen bij ons succes. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, we streven naar een totaalaanbod voor werkende ouders. We denken met hen mee en leveren advies op maat. We kunnen ons erg flexibel opstellen wat ouders een gevoel van steun en vertrouwen geeft. Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat we adequaat kunnen handelen op hun vragen en wensen. De kleinschaligheid en huiselijke sfeer van onze groepen zorgt ervoor dat het voor kind en ouder als thuis aanvoelt. Wij stellen onszelf hoge eisen wat kwaliteit betreft. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid en betrokken. Het belang van het kind staat bij het hele team voorop". 

Terug naar overzicht

Meer