• Kwaliteit & veiligheid

  • " Thuis " gevoel

  • Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • Betaalbaar

  • Geborgen huiselijke sfeer

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
22 september 2014
Elk jaar is op de derde donderdag in september de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Bloemetje Kinderopvang heeft voor deze gelegenheid een rode loper uitgezet voor haar medewerkers. De dag begon voor hen al zeer verrassend met deze waardige ontvangst. Ook was de ingang van het bedrijf versierd met ballonnen en een welkomstposter. Rond lunchtijd werden zij verrast met luxe broodjes en als klap op de vuurpijl kregen zij een uitnodiging voor een high tea op een unieke locatie, waar ze met het hele team gaan genieten. “Onze medewerkers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden”, aldus mevrouw Seycan Unveren, directeur en eigenaar van het bedrijf.


Bloemetje Kinderopvang bestaat dit jaar 10 jaar. Iedere gelegenheid in dit jaar krijgt een feestelijk tintje. Het bedrijf is het hele jaar door ook bezig met verdere professionalisering van processen. Zo is de website aan het begin van het jaar vernieuwd en heeft de huisstijl een geheel nieuwe vorm gekregen. “Dat alles is nog om bij te blijven met allerlei ontwikkelingen. Wij blijven graag bij de tijd om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen. Daarin stellen wij ons hoge eisen. Maar het allerbelangrijkste is de inzet van onze medewerkers. De betrokkenheid en warmte, waarmee zij ieder kind dat bij ons komt een thuisgevoel geven, dat is waar het om draait”, vertelt mevrouw Unveren.

De pedagogisch medewerkers van Bloemetje zorgen ervoor dat de kinderen zich er veilig voelen en kunnen ontwikkelen. Vanuit een veilige speel-leeromgeving worden kinderen gestimuleerd en voorbereid op school. Unveren: “Zij vormen een hecht team dat goed verbonden blijft. En daar ben ik heel trots op!”. 

Terug naar overzicht

Meer