• Betaalbaar

  • Kwaliteit & veiligheid

  • Geborgen huiselijke sfeer

  • Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • " Thuis " gevoel

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
15 december 2014
Bloemetje Kinderopvang denkt graag met ouders mee. Juist in deze moeilijke tijden. Daarom heeft het bedrijf besloten de uurtarieven voor 2015 gelijk te houden aan de maximum tarieven die door de overheid zijn vastgelegd.

De tarieven voor kinderopvang worden ieder jaar opnieuw bepaald aan de hand van maximum uurtarieven die gelden voor de kinderopvangtoeslag. Minister Ascher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft inmiddels bekendgemaakt wat deze tarieven in 2015 zullen zijn. Kinderopvangorganisaties kunnen op basis van deze bedragen bepalen welk uurtarief zij zullen hanteren.  Veel organisaties, ook in Deventer, vragen een uurtarief dat hoger ligt dan het maximaal te vergoeden uurtarief, waardoor de eigen bijdrage voor ouders hoger wordt.  Net als voorgaande jaren gaat Bloemetje daar niet in mee en hanteert exact de uurtarieven die door de overheid zijn bepaald.

 “Het is voor werkende ouders al lastig genoeg om de kinderopvang goed te kunnen regelen. Ze moeten al met zoveel rekening houden. Het financiële plaatje moet geen belemmering vormen om hun kind in goede handen achter te laten. De kwaliteit van de opvang is het belangrijkste. Dat moet het voornaamste zijn bij het maken van een keuze”, aldus eigenaresse Seycan Unveren.  Kinderopvang is in de laatste jaren duurder geworden waardoor veel ouders genoodzaakt zijn geweest andere oplossingen te zoeken. Mevrouw Unveren: “Wij staan altijd al voor een scherpe prijs. Met name in deze economisch moeilijke tijden komen we ouders graag tegemoet door onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Door onze kleinschaligheid en het optimaal benutten van eigen middelen, kunnen wij garanderen dat ouders bij ons honderden euro’s op jaarbasis goedkoper uit zijn als elders voor dezelfde kwalitatieve opvang”. 

Terug naar overzicht

Meer