• Kwaliteit & veiligheid

  • Geborgen huiselijke sfeer

  • Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • Betaalbaar

  • " Thuis " gevoel

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
18 august 2015
Maandag 17 augustus 2015. Wat een sensatie. Op de parkeerplaats voor onze kinderopvang in Colmschate staat een stilstaand busje te gloeien; er komt rook uit de onderkant. Een van onze medewerkers die toevallig even naar haar eigen auto loopt ziet het gebeuren en komt het ons vertellen. We kijken nog even uit het raam en ja, het ziet er heel gevaarlijk uit zo van afstand. Zo midden in de drukke woonwijk en naast een basisschool en onze kinderopvang! We bellen meteen 112 om het te melden. Brandweer en politie zijn er al heel snel bij. Een lekke LPG leiding, blijkt later. Dat had inderdaad heel gevaarlijk kunnen aflopen.

De rook wordt tijdig geblust. Maar wat was het allemaal spannend voor onze kinderen hier binnen. Op een veilige afstand met een beschermende agent voor ons hebben we toegekeken hoe de hulptroepen hun werk deden. Voor de kinderen was het een enorme happening waar 's avonds thuis vast over is verteld.

Met een compliment voor ons attente team die met deze actie waarschijnlijk levens heeft gered!Kijk voor meer foto's op Facebook:  https://www.facebook.com/bloemetjekinderopvang

 

Terug naar overzicht

Meer