• Betaalbaar

  • Geborgen huiselijke sfeer

  • Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • Kwaliteit & veiligheid

  • " Thuis " gevoel

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
1 may 2014

Vanwege ons 10-jarig jubileum hebben wij dit jaar een aantal aantrekkelijke acties. Met de actie Ouders voor Ouders helpt u ouders in uw eigen omgeving bij het vinden van kinderopvang. 

Kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare opvang vinden voor de meest dierbaren in hun leven is altijd en vooral in deze tijd, een moeilijke opgave voor ouders. Aanbeveling door naasten kan hierbij erg helpen. Kent u in uw familie of buurt mensen die binnenkort kinderopvang nodig hebben? Door uw eigen positieve ervaring wilt u hen natuurlijk graag Bloemetje Kinderopvang aanraden. Zo helpt u andere ouders. En dat willen wij belonen. Met die gedachte als uitgangspunt hebben wij de actie “Ouders voor Ouders” bedacht.

Als u een gezin aanraadt hun kind bij Bloemetje in te schrijven, wordt u beiden getrakteerd. Om maar een voorbeeld te geven. Iedere nieuwe klant ontvangt (eenmalig) een, vrij te besteden, VVV bon ter waarde van € 100,- (maal het aantal dagen in een week dat het kind geplaatst wordt). Omdat u ze meeneemt ontvangt u ook een VVV bon ter waarde van € 100,- (keer het aantal dagen in een week dat het kind geplaatst wordt). U kunt er echter ook voor kiezen om in plaats van de VVV bon gratis opvang te ontvangen. Zie ook de Algemene Voorwaarden van deze actie. 

 

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

 

Terug naar overzicht

Meer