• Goed opgeleide betrokken medewerkers

  • Betaalbaar

  • Geborgen huiselijke sfeer

  • " Thuis " gevoel

  • Kwaliteit & veiligheid

Rekentool

geld

Zelf uw eigen bijdrage en uw voordeel berekenen?

Ga hier naar ons rekentool

Rondleiding

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Rondleiding aanvragen

Bel me terug

Heeft u een vraag? Wilt u gebeld worden? Laat het ons weten.
*
*
8 december 2015

Op zondag 29 november 2015 was het jaarlijkse Zwarte Pieten Festival op Winkelcentrum Colmschate, weer boordevol met activiteiten.  Een Podiumfeest met bijzondere gasten als Bob de Bouwer, Jefferson & Maylissa (ja inderdaad, bekend van TV!), danspieten, schrijfster Pleun Schuurman die komt voorlezen en een aantal verrassingsacts. Daarnaast was er een pietenverkiezing: welk kind verkleedt zich het beste als Piet en gaat met een prijs naar huis? 

Steltpieten
Op uitnodiging van Bloemetje Kinderopvang was er ook nog een hele bijzonder piet, de steltpiet! Deze piet was speciaal overgekomen uit Spanje om het hele evenement vanaf grote hoogte te bekijken! Bloemetje Kinderopvang was zelf ook aanwezig met een Quiz waarmee bezoekers een "luiertaart" en een pak Duploblokken konden winnen. 

Eten met de pieten
Het eten met de pieten is misschien wel het meest populaire onderdeel van het festival. In een heel speciale Zwarte Pietentent werd gegeten, gedanst en gezongen door de Zwarte Pieten en de kinderen. Bij vertrek kreeg ieder kind ook nog een presentje mee dat gespondord was door Bloemetje Kinderopvang. 

Al met al een geslaagd feest dat volgend jaar weer een herhaling verdient!

Terug naar overzicht

Meer